ads

BLOG YAZARI OLMANIN FAYDALARI,


BLOG YAZMANIN FAYDALARI, BLOG YAZARI OLMANIN FAYDALARI, BLOG YAZARI PARA KAZANIYOR MU, GÜNCEL, ÖZGÜN YAZILAR, MAKALELERİMİZ,


Değerli onedebiyat.net takipçileri. Sizler için yine özgün güncel ve farklı bir yazı hazırladık.. Umarım yazımızda işinize yarar bilgiler bulabileceksiniz
Yazmak çoğu kişiye önemsiz veya zaman alıcı gelebilir ancak yazmak insanı ruhi olarak rahatlatan eylemlerin başında gelmektedir. Günümüzde yazı yazabileceğiniz platformlar çok çeşitli hale gelmiştir. örneğin : kitap,dergi,gazete, blog, internet siteleri vs...Bunlar içinde en dikkat çeken blog yazarlığıdır ki en özgür olduğumuz alan belki de.. Tabi blog size aitse.. Peki "Neden blog yazarı olayım ?" sorusunu aklınıza gelecektir. İşte blog kurmanın yazmanın veya blog yazarı olmanın görünen veya görünmeyen faydalarını sizlerle paylaşacağız..


Blog yazarı olmanın yararları

En önemlisi her zaman serbestçe yazabileceğiniz bir ortama sahip olacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerinizi serbestçe ifade etmenize olanak oluşturacak ruhsal bir rahatlama sağlayacaktır.
İkincisi sadece kendinize değil topluma karşı faydalı olacaksınız ve insanlara bilgi ve deneyimlerinizi aktarabileceksiniz.
Üçüncüsü size madde olarak fayda sağlayacak Az da olsa gelir elde edebileceksiniz.
Dördüncüsü sosyal ortamınızda sizi dinleyen belki on kişi olmazken blog sayesinde belki de milyonlara ulaşavileceksiniz.. Çevreniz tanıyanınız ve sevenleriniz artacak.
Beşincisi diyelim ki yukarıdakiler çok etkili olmadı hiç bir şey yapmasanız bile ortamlarda "benim de sitem var" diyerek arkadaş ortamınızda diğerlerinden bir adım önde olacaksınız :)
Altıncısı olarak çok farklı deneyimler yaşayacağınız için kendinizi farklı alanlarda geliştirebilir ve bu alanlarda ustalaşarak bu alanlardan gelir elde edebilirsiniz.. Nedir bunlar: site şablonu yapma, html ve java kod yazma, çeşitli programlar oluşturma veya geliştirme..

ÖZET OLARAK: BLOG YAZMANIN FAYDALARI:

1)Bilginizi artırır

2)İyi bir yazar olmanızı sağlar

3)Güçlü bir ağa sahip olursunuz

4)Kendi işinizin patronusunuzdur

5)Para Kazandırır

6) Topluma faydalı olmanızı sağlar

7)Çevre ve sosyal ortam kazandırır.

8)Popüler olursunuz..

ÖRNEK BLOG:

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS