ads

İnsanın kendi kültürüne, millî ve manevi değerlerine yabancılaşmasının temel nedenleri sizce nelerdir?
İnsanın kendi kültürüne, millî ve manevi değerlerine yabancılaşmasının temel nedenleri sizce nelerdir?

onedebiyat.net 'in değerli öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile sizlerin yanınızdayız..

Bu sayfamızda …İnsanın kendi kültürüne, millî ve manevi değerlerine yabancılaşmasının temel nedenleri sizce nelerdir?? sorusu  üzerine bir yazı yazacağız.

Sizde eğer aklınıza takılan-cevabını bulamadığın-merak ettiğiniz bir soru varsa mail adresinden veya sayfa altındaki yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..
onedebiyet = on numara edebiyat

YAZIMIZ 


İnsanlar, yaşadıkları toplumun kültür unsurlarını benimser ve hayatlarına devam etmeye çalışırlar. Ahlaki, hukuki, dini kurallar bu kültürü yoğuran özellikler olarak bilinmektedir. Bir kültürün yeşermesi, yoğrulması, uzun yıllar varlığını koruması insanların kültüre sahip çıkması ile ilgilidir.

Günümüzde küresel iletişim imkanları ve araçları global bir kültür anlayışının yaşanmasına neden olmaktadır. Sosyal medya ve kitle iletişim araçları dünyanın dört bir yanındaki kültürü saniyeler içinde servis edebildiğinden insanlar farklı kültürleri tanımakta ve uygulamaya başlamaktadır. Bu da toplumların kendi kültürlerinden uzaklaşmasına neden olmaktadır. Kültür değerlerinin korunması için eğitime önem verilmesi gerekir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS