ads

bir erkek sürekli size bakıyorsa ne anlama gelir, BİR ERKEK SÜREKLİ BANA BAKIYOR, REHBERLİK, bir erkek size uzun uzun bakıyorsa, bir erkeğin uzun süre bakması ne anlama gelir, bir erkeğin uzun süre bakması ne anlama gelir


BİR ERKEK SÜREKLİ BANA BAKIYOR
Değerli takipçilerimiz sizler için her gün yeni bir konuya değinmeye, yeni bir soruya cevaplar vermeye, sorunları konuşmaya devam ediyoruz. Tamamen özgün ve güncel bir site olan 10edebiyat.net rehberlik servisi olarak sizlerin de aklınıza takılan bir soru varsa öğrenmek ve bu soruya cevap vermek isteriz. Aklınıza takılan soruyu yorum kısmana –en altta- ya da iletişim için verilen e-mail adresine yazmanız bizim için yeterlidir.

Bugün için seçtiğimiz soruyu çoğu takipçimiz mail adresine yazmışlar. Biz 10edebiyat.net olarak hemen bu soruya sizler için cevaplar üreteceğiz. Cevapları yazarken de çevremizdeki kişilerden görüş aldık. Böylece hem daha doğru bir cevaba ulaştık hem de daha genel veriler elde ettik.
BİR ERKEK SÜREKLİ NİÇİN BAKAR ?
Rehberlik servisi olarak sizler için hazırladığımız tüm yazılarımızda madde madde açıklamalara gittik. Bu yazımızda da gerekli yerleri madde madde açıklayarak yazımızı daha anlaşılır hale getireceğiz.
Bir eğitim destek sitesi olan 10edebiyat için bu sorunun asıl önemli kısmı eğitimle alakalı kısımlardır. Bu yüzden sorumuza biraz daha eğitim odaklı devam edeceğiz.

BİR ERKEĞİN SÜREKLİ BAKMASININ NEDENLERİ ?
*İlk ve en önemli nedeni size karşı güzel duygular besliyordur.(beğenme-örnek alma-en sevdiklerine benzetme)
*Size aşık olmuş olabilir. Özellikle sık sık anlamlı anlamlı bakıyor sürekli sizin konuşmalarınızı ve gülüşünüzü izliyor ise bu en büyük ihtimaldir.
* Sizi çevrenizden kıskanıyor olabilir. Çevrenizdekiler kız ya da erkek fark etmez sizinle çok ilgili ise size bakan erkek bunu kıskanıyor ve sizi gözlem altında tutuyordur. Bu bir nevi ruhsal rahatlama vereceği için bu yüzden sürekli size bakacaktır. 10.edebiyat.net
* Tip olarak birine benzetmesi. Bu da en yüksek ihtimallerden. Özellikle erkeğin annesine, kız kardeşine, eski sevgilisine veya hayalindeki güzel kişiye benzetmesi size bakmasına en büyük neden.
* Sürekli bakmasının en önemli nedenlerinden biri de sizin bu davranışı pekiştiriyor olmanızdır. Yani isteyerek veya istemeyerek yaptığınız bazı davranışlar bunu pekiştirir. Bunun en önemli nedenleri de ‘hala bakıyor mu’ , ‘yine mi bakıyor’, ‘bu salak bana niçin bakıyor’, gibi sorulara yenik düşüp sizin de ona bakmanız . Böylece o da sizin ona karşı duygularınız olduğunu düşünecek ve bakmaya devam edecektir.
*Bakmasının bir nedeni de arkadaşlık ortamında sohbet esnasında ona karşı vermiş olduğunuz tepkiler. Esprilerine gülme, konuşmalarını takdir etme, onu yüceltme gibi…
İşte bir erkeğin size bakmasının nedenleri..  Bu cevapları 10.edebiyat.net olarak çevremizde mini bir anket yaparak hazırladık Umarım sizler için faydalı olmuştur. İyi günler, iyi çalışmalar…



Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS