ads

Bir milletin oluşturduğu destanların sayısının çok olması sizce o milletin hangi özelliğinden kaynaklanır
Bir milletin oluşturduğu destanların sayısının çok olması sizce o milletin hangi özelliğinden kaynaklanır

onedebiyat.net 'in değerli öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile sizlerin yanınızdayız..

Bu sayfamızda …Bir milletin oluşturduğu destanların sayısının çok olması sizce o milletin hangi özelliğinden kaynaklanır?  Sorusuna cevap olarak bir yazı yazacağız.

Sizde eğer aklınıza takılan-cevabını bulamadığın-merak ettiğiniz bir soru varsa mail adresinden veya sayfa altındaki yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..
onedebiyet = on numara edebiyat

YAZIMIZ 

Tarihte kadim Türk kültür, sanat, örf, adet, gelenek ve göreneklerinde ahlaki ve hukuki kurallar ön plana çıkmıştır. Devlet kurma, başa bağlılık, vatan sevgisi, iyilik, merhamet, hoşgörü, dini inançların yerine getirilmesi gibi ihtiyaçlar toplumu yoğuran değerler olmuştur.
Türklere ait birçok destanın bulunması Türklerin devletine, vatanına, dinine, diline, kültürüne bağlı bir hayat yaşamalarından ileri gelmektedir. Bütün destanlarda devlet, millet, din, kültür unsurları bu nedenle öne çıkmakta ve birlik ve beraberlik duyguları özelinde düşünceler geliştirilmektedir.





Bir milletin oluşturduğu destanların sayısının çok olması sizce o milletin hangi özelliğinden kaynaklanır, Bir milletin oluşturduğu destanların sayısının çok olmasının nedeni, SORU CEVAP,

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS