ads

  UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK, UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN, ÖĞRETMENLİKTE UZMANLIK SINAVI NE ZAMAN, GÜNCEL, EĞİTİM HABERLERİ,



ONEDEBİYAT.NET'İN  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

...


Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK üzerine bir paylaşım yazacağız. 


Siz  de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen link paylaşınız



UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK

Öğretmenlikte 10 yılını doldurmuş öğretmenlere, uzman öğretmenlik imkanı getiriliyor. 10 yıllık uzman öğretmenler eğitimlerini tamamlayıp sınavda başarılı oldukları takdirde 'başöğretmen' unvanıyla görev yapacaklar. Öte yandan uzman öğretmenlerde maaş artışı da olacak. İşte, Uzman öğretmenlik Sınavı hakkında bilgiler...


Uzman Öğretmenlik Sınavı hakkında henüz tarih bilgisi yok. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun TBMM'de geçmesinin ardından, söz konusu sınav için de gelişmeler netlik kazanacaktır.


2022-2023 uzman öğretmen sınavı ne zaman?

2023 uzman öğretmen sınavı için öncelikle kanunun TBMM'den geçmesi gerekiyor. Kanun TBMM'den geçtikten sonra Milli Eğitim Bakanlığı uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik sınav günlerini belirleyip kamuoyuna açıklayacak. Önümüzdeki aylarda sınav tarihlerinin belli olması muhtemel görünüyor.








UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK


Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS