ads

OKUL DERGİSİ İÇİN EDİTÖR YAZISI,OKUL DERGİSİ İÇİN SUNUŞ YAZISI, OKUL DERGİSİ İÇİN KAPAK YAZISI, OKUL DERGİSİ İÇİN YAZI, ÖZGÜN YAZILAR, 



ONEDEBİYAT.NET'İN  değerli öğretmen-öğrenci-eğitimsever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de yks notları, kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ve yazılı soruları ile yine yanınızdayız..

onedebiyat.net olarak buu sayfamızda DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZ BU SAYFAMIZDA SİZLER İÇİN FARKLI BİR KONUYU ELE ALACAĞIZ..
OKUL DERGİSİ İÇİN EDİTÖR SUNUŞ,GİRİŞ,ÖNSÖZ YAZILARI ÖRNEKLERİ üzerine bir paylaşım yapıyoruz .

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

Destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız.

onedebiyat- on numara edebiyat.


MALUM OKULLARIN ÇOĞUNUN OKUL DERGİSİ VAR. BU DERGİLER İÇİN EDİTÖR-SUNUŞ-KAPAK YAZISI OLMAZSA OLMAZ.. HATTA İLK OLMASI NEDENİYLE EN ÖNEMLİ SAYFA.. SİZLERE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR GİRİŞ YAZISI YAZIYORUM...


Değerli okurlarımız,
Aylar boyu süren yoğun, yorucu, özverili ve fedakarca yaptığımız çalışmaların bir ürünü olan …………….Kültür ve Edebiyat dergisini sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her sayfada ayrı bir emeğin yer aldığı düşünmenin ve çalışmanın ürünü olan dergimiz, tamamıyla öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin ortaya koymuş olduğu bir çalışmadır. Özellikle öğrencilerimizin girişimci istekli ve çalışkan tutumlarla ortaya koydukları bu emeğin karşılığı hiç şüphesiz siz değerli okurlarımızın ilgi ve takdirleri olacaktır.

                Bir ilki başarmak, bir ilki yapmak adına yola çıktık. Dergimiz …………………Lisesi adına çıkan ilk dergidir. Yelkenleri umuda yolculuk için açtık. Bilginin ve bilimin rotasında hareket etmek isteği ile... Amacımız iyiyi, güzeli ve doğruyu paylaşmak. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan dergimiz için umut ediyoruz ki bizler siz değerli okurlarımızın beğenisini ve takdirini kazanırız.






2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS