ads

ÖĞRETMENİN GÖZÜNE GİRMEK

ÖĞRETMENİMİN GÖZÜNE NASIL GİREBİLİRİM,ÖĞRETMENİN GÖZÜNE NASIL GİRİLİR,ÖĞRETMENİN GÖZÜNE GİRMEK İÇİN NE YAPMALIYIM,REHBERLİK

ÖĞRETMENİMİN GÖZÜNE NASIL GİREBİLİRİM ?
Sitemiz onedebiyat.net 'in çok değerli ziyaretçileri.Bugün sizin için seçtiğimiz ve kafanıza takıldığını düşündüğümüz önemli bir konuyu anlatacağız. Sizlerin de bizlere özel olarak sormak danışmak istediğiniz bir konu var ise yorum bölümüne ya da mail adresimizin kısmına yazınız. Sitemizin rehber öğretmeni düzenli olarak çalışmakta ve sizlerle birebir ilgilenerek ve kafanıza takılan tüm sorulara cevap vererek sizlerin sorunlarını ortadan kaldırmak için sizden mesaj beklemektedir.
Bugün seçtiğimiz konu eğitim hayatı için çok önemli bir konu. Hem başarıyı hem de başarının verdiği hazzı getirecek olan öğretmen sevgisi konusunu konuşacağız. 10edebiyat.net Sizler için çoğu konuyu maddeleyerek ele aldık. Bu konuyu da madde madde yazmanın faydalı olacağını düşündük ve öyle yazdık. Sizler de gereken bilgileri alarak öğretmen sevgisini kazanacaksınız. Bu yazılanlar bizzat öğretmenimiz Mustafa ŞAHİN ile sohbet edilip ulaşılan sonuçların maddelendirilmiş halidir.

İŞTE ÖĞRETMENİN TAKDİRİNİ KAZANMANIN YOLLARI
Mantıksal bir sıralama ile yazacağız. Uygulama konusunda daha da yardımcı olacaktır.
·         Öncelikle öğretmeninizi sevin. Sevmediğiniz bir yönü var ise (ses,  görüntü, görüşleri, anlatım tarzı vb.) bunun insani olabileceğini ve değiştiremeyeceğinizi kendinize kabul ettirin ve sevmenize engel olmamasını sağlayınız.
·         Öğretmeninizin dersine muhakkak hazırlıklı gidin ve hazırlandığınızı ona hissettirecek cümleler kullanın. Davranışlar sergileyin.
·         Öğretmeninizin sınıfta sorduğu sorulara mantıklı cevaplar vermeyi huy haline getirin. Bu kısımda önemli olan illaki doğruyu söylemek değil yanlış da olsa 10edebiyat.net mantıklı şekilde cevabınızı izah edebilmektir.
·         Öğretmeninizden önce derse girin ve izinsiz dersten çıkmayın.
·          Yoklama zamanlarında kesinlikle sınıfta olun.
·         Sınıfta öğretmenden izinsiz hareket etmemeye su haricinde yiyip içmemeye çalışın.
·         Ders kitap ve defterlerini kesinlikle düzenli şekilde yanınızda bulundurun ve temiz tutun.
·         Ödevlerinizi muhakkak zamanında ve düzenli şekilde yapın.
·         Proje aldınız ise kesinlikle çok özen gösterin.
·         Disiplin suçlarına karışmamaya çalışın.
·         Sınıf düzenini bozucu düşünce ve fiillerde bulunmayınız.
·         Ön sıralarda oturmaya dikkat edin.
·         Sınıftaki arkadaşlarınızla iyi geçinin ve onlarla muhabbetinizi seviyeli şekilde geliştirin.
·         Gülünecek yerde gülün ve ciddi durumlarda sulu şakalar asla yapmayın.
Değerli okurlarımız bu maddelerin yeterli olacağını düşündük. Sizlere minik bir cümle ile özetleyelim ve biraz tebessüm edelim isteriz. 10edebiyat.net Recep İvedik cümlesi ile kısaca ‘Adam olun lan’ J J J J

www.onedebiyat.net  ailesi olarak umarız ki hepiniz öğretmen tarafından sevilen bir öğrenci olursunuz. İyi çalışmalar. www.onedebiyat.net 


Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS