ads

REHBERLİK,
PERFORMANS NOTUMU NASIL YÜKSELTEBİLİRİM,PERFORMANS NOTUMU NASIL YÜKSELTİRİM, REHBERLİK, PERFORMANS NOTU YÜKSELTME, 
PERFORMANS NOTUMU NASIL YÜKSELTEBİLİRİM
Sevgili 10edebiyat.net takipçileri bugün sizler için hazırlayacağımız yazının konusu performans notları hakkında olacak. 10edebiyat.net rehberlik servisi olarak sizin için karne notlarınızı yükseltmeniz ve takdir veya teşekkür almanızı sağlamak için önemli olan performans notlarını yükseltmenin yollarını konuşacağız.
Her öğrenci karne notlarının yüksek olmasını ister. Hele ki teşekkür ve takdir almayı amaçlayan çalışkan arkadaşlar bunu daha çok ister. 10edebiyat.net Bunun olması için iki önemli nokta var birincisi yazılı sınav notlarınızın yüksek olması ikincisi de performans notlarının yüksek olması. Yazılılar için tavsiyelerimizi sizler için yazmıştık zaten. Bunun için arama kısmına yazılıdan nasıl yüksek alırım yazıp aratın ve sayfaya tıklayın. Ya da direkt ulaşmak için TIKLAYINIZ. Peki performans notumuzu nasıl yükseltebiliriz ? her konuda olduğu gibi bu konuda da daha anlaşılır olması açısından madde madde yazmanın uygun olduğunu düşündük.
Performans notunu yükseltmek için neler yapmalıyım ?
*en önemlisi yazılılarınızı yüksek tutmanız.
*yazılı ortalamalarının altında performans notu veren öğretmen azdır. Bu yüzden yazılılardan yüksek alarak notunuzu az çok siz belirleyebilirsiniz. Örneğin 70-70 aldınız aksi bir davranışınız ve cezanız yoksa öğretmeniniz size en az 70 verecektir. Böylece otomatikman siz yüksek performans alacaksınız.
*öğretmenin gözüne girin. Kendinizi öğretmeninize kesinlikle sevdirin. Bu konuda ÖĞRETMENİME KENDİMİZİ NASIL SEVDİRİRİM yazımızı okumanızda fayda var. Bu tazı için TIKLAYINIZ. Tıklama olmuyor ise site arama çubuğunda aratıp bulunuz.
*Öğretmeninizden ders için ekstra ödevler isteyin. Sunumlar ve projeler yapın.
*defterinizi ve kitabınızı düzenli olarak getirin ve temiz tutun
*Öğretmeniniz ödev kontrolü listesi tutuyor ise mutlaka ödevlerinizi zamanında yapın ve önemseyin.
*Ders esnasında öğretmeninizin sorduğu sorulara doğruluğuna inansanız veya inanmasınız da düzgünce cevaplar veriniz. Burada yanlış bilmeniz önemli değil. 10edebiyat.net Öğretmeniniz sizin yanlışınıza takılmaz ve cevap vermeniz onu mutlu eder.
*derslere hazırlıklı gelerek öğretmeninize konuyu bildiğinizi hissettirecek cümleler kurmalısınız.

*ve derslerde ağır başlı ciddi ve derse karşı istekli olmalı ve bunu  öğretmeninize hissettirmelisiniz.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS