ads

SINAV NOTUNA İTİRAZ DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ, SINAV NOTUNA İTİRAZ DİLEKÇESİ, SINAV NOTUNA İTİRAZ NASIL YAZILIR, SINAV NOTUNA İTİRAZ ETMEK İÇİN DİLEKÇE,

Değerli onedebiyat.net takipçileri...
Sizler için bugün farklı bir yazı yazacağız..
Eğitim hayatımız boyunca hepimizin başına muhakkak gelmiştir. Yüksek beklediğimiz bir sınavdan ( emin olduğumuz) çok düşük notlar almışızdır..
İşte bu durum hepimizin canını sıkmıştır.. Çoğu zaman sessizce oturup notumuzu kabul eder içimizden küfürler ederiz :) :) Kağıdımızı görmek istediğimizde değerli öğretmenlerimizin büyük bir çoğunluğu gösterir. Ancak göstermeyen ısrarla notumuzu bir daha okumak istemeyen de olur. Burada sinirlenip kendi kendimizi yiyip bitirmiyoruz. bir dilekçe işi halleder :) 
İşte örnek dilekçelerimiz....

ÜNİVERSİTE İÇİN


.............................ONEDEBİYAT.NET  ÜNİVERSİTESİ
..............………………………….. FAKÜLTESİ………….BÖLÜMÜ DEKANLIĞINA

Üniversitenizin………………..…….Bölümü………………..…….numaralı öğrencisiyim. ……..…...........…tarihinde ….…......…….sınavı yapılan …….........…. kodlu ………............……. derse ait sınav kağıdımın gözden geçirilerek sınav notunda maddi hata bulunup bulunmadığının tespiti için gereğini arz ederim.

ADRES                                                                        TARİH-İMZA -AD SOYAD

LİSE İÇİN

....................ONEDEBİYAT.NET LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
............................................................................ANKARA

Okulunuzun……………sınıfı…..…….numaralı öğrencisiyim. ……..…...........…tarihinde yapılan ………............……. dersine ait sınav kağıdımın gözden geçirilerek sınav notunda maddi hata bulunup bulunmadığının tespiti için gereğini arz ederim..

ADRES                                                                         TARİH-İMZA -AD SOYAD





Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS