ads

Her milletin kendine özgü bir doğal destanının olmasının sebepleri ne olabilir
Her milletin kendine özgü bir doğal destanının olmasının sebepleri ne olabilir

onedebiyat.net 'in değerli öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile sizlerin yanınızdayız..

Bu sayfamızda …Her milletin kendine özgü bir doğal destanının olmasının sebepleri ne olabilir?  Sorusuna cevap olarak bir yazı yazacağız.

Sizde eğer aklınıza takılan-cevabını bulamadığın-merak ettiğiniz bir soru varsa mail adresinden veya sayfa altındaki yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..
onedebiyet = on numara edebiyat

YAZIMIZ
Destanlar tarih öncesi dönemlerde sözlü ve anonim şekilde oluşmuş uzun ve manzum eserlerdir. Bir destanın oluşması milletin varlığı ve tarihi geçmişinin derinliği ile ilgilidir. Tarih öncesi dönemler olarak da nitelendirilen bu döneme destan dönemi de denir. Bu dönemde insanlar topluluklar halinde yaşamaya başlamış ve devamında milletler oluşmuştur. Milletler oluşunca diğer milletlerle ilişkiler de artmıştır. Özellikle o dönem de yaşanan büyük savaşlar, coğrafyaya daha fazla maruz kalındığı için yaşanan doğal afetler olmuştur.. 
İşte bu dönemde var olmuş, bazı önemli ve büyük olaylar ve kahramanlar görmüş ve günümüze kadar da varlığını sürdürmüş milletlerin destanları vardır. 


Her milletin kendine özgü bir doğal destanının olmasının sebepleri ne olabilir, Her milletin kendine özgü bir doğal destanının olmasının sebepleri, SORU CEVAP,


Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS