ads

İnsanlar neden yaşadıkları toprakları terk etmek zorunda kalır
İnsanlar neden yaşadıkları toprakları terk etmek zorunda kalır

onedebiyat.net 'in değerli öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile sizlerin yanınızdayız..

Bu sayfamızda …İnsanlar neden yaşadıkları toprakları terk etmek zorunda kalır?  Sorusuna cevap olarak bir yazı yazacağız.

Sizde eğer aklınıza takılan-cevabını bulamadığın-merak ettiğiniz bir soru varsa mail adresinden veya sayfa altındaki yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..
onedebiyet = on numara edebiyat

YAZIMIZ 

İnsanlar yaşadıkları toprakları terk etmek zorunda kalabilirler. Bunun belli başlı milletlerin ve devletlerin çözemeyeceği durumlardan kaynaklanabildiği de bir gerçektir. Fakat günümüzde doğal afetlerin yanında bir de savaşların yaşanması insanların göç etmesine neden olmaktadır. Günümüzde en büyük sorunlardan biri de göçtür.
İnsanlar yaşadıkları toprakları doğal afetler, savaşlar, kıtlık, yokluk, yoksulluk gibi nedenlerle terk etmek durumunda kalmaktadır. Özellikle savaşların maddi ve manevi yıkıcı boyutları insanları evsiz, kimsesiz, vatansız bırakmakta ve insanların mülteci olarak yaşamalarına neden olmaktadır. Dünyada yaşanan savaşlar nedeniyle evinden ve topraklarından olan milyonlarca mülteci başka ülkelerde ya da kamplarda hayatlarına devam etmeye çalışmaktadır.








Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS