ads

İnsanları güldürmek, eğlendirmek bir sanat mıdır?
İnsanları güldürmek, eğlendirmek bir sanat mıdır,İnsanları güldürmek bir sanat mıdır,İnsanları eğlendirmek bir sanat mıdır,


onedebiyat.net 'in değerli öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile sizlerin yanınızdayız..

Bu sayfamızda …İnsanları güldürmek, eğlendirmek bir sanat mıdır?? sorusu  üzerine bir yazı yazacağız.

Sizde eğer aklınıza takılan-cevabını bulamadığın-merak ettiğiniz bir soru varsa mail adresinden veya sayfa altındaki yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..
onedebiyet = on numara edebiyat

YAZIMIZ  

İnsanların ihtiyaçları farklı farklı olabilir. Kültür – sanat alanında insanlar komedi, dram, trajedi, psikoloji, polisiye gibi eserlere ilgi duyabilirler. Bunları canlandırmak, sahneye koymak, perdeye aktarmak yapımcıların, senaristlerin, yönetmenlerin ve oyuncuların ortak çalışmasıyla olmaktadır. Sinema, tiyatro en önemli sanat dalları arasında yer almaktadır.
İnsanları güldürmek, eğlendirmek bunu bir sanat aracı ve kaygısıyla yapmak, bunu yaparken sanat unsurları ve yöntemleri kullanmak sanatın bir parçasıdır. Resim, müzik, tiyatro, sinema insanları güldürmek amacıyla kullanılıyorsa ve içinde sanatsal yöntemler de barındırıyorsa sanat değeri taşımaktadır. Toplumda insanların kendilerini geliştirmeleri ve gerçekleştirmeleri bakımından sanat önemli bir yere sahiptir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS