ads

    11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları GEZEGEN YAYINLARI 2021 2022

11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları GEZEGEN YAYINLARI, 11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları, Kitap Cevapları, 11. Sınıf Gezegen Yayınları Edebiyat Kitap Cevapları,

11-sinif-edebiyat-kitap-cevaplari-gezegen-yayinlari-sayfa-

ONEDEBİYAT.NET ' in değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevepları,konu anlatımı,pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 11. Sınıf GEZEGEN YAYINLARI Edebiyat Kitap Cevapları  üzerine bir paylaşım yazacağız.  


Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

on edebiyaton numara edebiyat

destek olmak için lütfen paylaşınız


11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları GEZEGEN YAYINLARI Sayfa 

DİĞER TÜM SAYFALAR İÇİN TIKLAYINIZ.
.11. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları GEZEGEN YAYINLARI Sayfa 185
.
.

11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 185 Cevapları Gezegen Yayıncılık

Hazırlık

1. “Modern” kelimesi sizin için ne ifade ediyor? Açıklayınız.

  • Cevap: Bu kelimeyi duyunca aklıma gelen şey, içinde yaşanılan çağa, günlere uygun şeydir. İnsan olarak düşündüğümde ise bilim ve tekniğin, düşüncenin yeniliklerinden yararlanan, onları kullanan kişi anlamını çağrıştırmaktadır.

2. Çevrenizde bulunan tarihî eserlerle ilgili bilgilerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

  • Cevap: Çevremizde var olan tarihi eserlere bakıldığı zaman İstanbul ve çevresi için Osmanlı döneminde ve Bizans imparatorluğundan kalmış olan Ayasofya Hisarlar hamamlar camiler medreseler Galata Kulesi Kız Kulesi gibi birçok tarihi eser günümüze kadar gelmiş ve bizlere bu tarihi güzellikleri vererek birçok eşsiz güzelliğe sahip olmamızı sağlayan atalarımıza teşekkür etmemiz gerekir. Bunun yanında ülkemizde var olan Nemrut Dağı İzmir de yer alan Efes Antik Kenti gibi birçok tarihi güzellik günümüze kadar gelmiş ve Bizlerin bu tarihi güzelliklere kavuşarak yediden yetmişe bu dönemler hakkında bilgiler edin
.
.
.
.



Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS