ads

 10.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Düşler Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları 2022 2023,10.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları Düşler Yayıncılık 2022 2023, 10.Sınıf Edebiyat Kitabı Cevapları, KİTAP CEVAPLARI, EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI,




onedebiyat.net'in değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 10.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Düşler Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları 2022 2023 üzerine bir paylaşım yazacağız. 


KİTABIN PDF si İÇİN TIKLAA

CEVAPLAR AŞAĞIDA


Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

destek olmak için lütfen  LİNK paylaşınız



10.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Düşler Yayıncılık Ders Kitabı Cevapları 2022 2023

.
.

10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları Düşler Yayınları Sayfa 146

Metne Hazırlık

1. Hangi konularda aile büyüklerinizden farklı düşünüyorsunuz?

  • Cevap: Aile büyüklerimiz kendi yaşadıkları döneme göre bir yaşam ve kültür içinde büyümüşlerdir. O yüzden bizlerin de onlar gibi yaşamalarını beklemektedirler. Oysa onların dönemleri ile bizim dönemimiz kültürü farklıdır. Mesela biz bilgisayarda vakit geçirirken onlar bu durumdan rahatsız olmaktalar. Yine bizlerin arkadaşlarımızla olan ilişkilerimize de bizden farklı yaklaşmaktalar.

2. Bir roman yazsaydınız hangi konuları işlerdiniz? Neden?

  • Cevap: Ben bir roman yazsaydım ya toplumun bugün en çok karşılaştığı ekonomik sorunları ve adaletsizliği ya da herkesin her dönem çokça ilgisini çekebilecek olan aşk-yalnızlık gibi konuları işlerdim. Çünkü yeryüzü ancak aşk varsa güzeldir.
.
....

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS