ads


 11.Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları Sayfa 185


11.Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları Sayfa,11.Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları, KİTAP CEVAPLARI, 11.SINIF EDEBİYAT KİTAP CEVAPLARI, 



onedebiyat.net  değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..



Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 11.Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları Sayfa 185 üzerine bir paylaşım yapacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

onedebiyat= on numara edebiyat

destek olmak için lütfen paylaşınız

.
Sayfa 185 Cevabı 

Sınıfınızda iki grup oluşturarak “modernizm”, “postmodernizm” hakkında araştırma yapıp sınıf panolarına çalışmalarınızı asınız. Cevap: 


Modernizm İÇİN TIKLA

postmodernizm:  İÇİN TIKLA

“İç konuşma”, “iç çözümleme”, “bilinç akışı”, “geriye dönüş” anlatım teknikleriyle ilgili bilgilerinizi hatırlayarak sınıfınızda konuşmalar yapınız.


Cevap: 
İç konuşma:Yazar anlatmak istediği şeyleri kahramanın kendi ağzından, kafasından geçenler şeklinde okuyucuya verir. Kahraman kendi kendine konuşur gibidir, fakat düşünceleri düzenlidir. 

Bilinç Akışı: Kişinin aklından geçenlerin birinci kişi ağzından yansıtılmasıdır. Bu teknikle yazar; kahramanın, hayatı, nesneleri, etrafında gördüğü şeyleri nasıl algıladığını, bir bilinç yansıması eşliğinde aktarır. Derin, soyut ifadelerden meydana gelir 

Geriye dönüş:  Bu teknik genellikle tarihi romanlarda kullanılır. Yazarlar şimdiki zamanda yaşadıklarından eserlerinde şimdiki zaman ağır basar. Bu etkiyi azaltmak için geriye dönüş tekniği kullanılır. 
.

11.sınıf edebiyat kitabı cevapları ekoyay yayınları
11.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Kitap Cevapları Ekoyay Yayınları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Subscribe Us

INNER POST ADS